6

dec

Lucka 6: Bokcirklar.se

Bokcirklar.se är platsen för alla som vill diskutera sin läsning. Här kan du gå med i en redan aktiv öppen cirkel eller skapa en egen för din specifika grupp. Testa att föra digitala bokdiskussioner med elever mellan lektionstillfällen, kanske kan ni göra det tillsammans med elever på en annan skola?  Är du rädd att eleverna inte vågar skriva vad de tänker om cirkeln är öppen? Använd en dold cirkel som bara syns för inbjudna. Varför inte starta en cirkel för skolans lärare och diskutera aktuell barn- och ungdomslitteratur?

Om bloggen

Här får du information, inspiration och omvärldsbevakning med fokus på skolbibliotek.

Bloggen skrivs av Mediotekets skolbiblioteksgrupp som arbetar med skolbiblioteksutveckling och fortbildning för Stockholms stads kommunala skolbibliotek.

Vill du nå oss? Kontakta oss på
skolbiblioteksstod@edu.stockholm.se

Kategorier