10

sep

Beställ höstens Barnbokskatalog

barnbokskatalogen14I Barnbokskatalogen 2014/2015 presenteras ett urval av de barn- och ungdomsböcker som ges ut under året. Den fungerar väldigt bra som vägledning och inspiration för elever och lärare och har en given plats i skolbiblioteket och i samband med Bokjuryn.  Låt elever och lärare få varsin egen katalog, be dem kryssa för böcker de önskar till skolbiblioteket, klipp ut informationen om de böcker som köps in och sätt upp på en anslagstavla i biblioteket och personalrummet, gör egna bokmärken och så vidare. Hos Barnens bibliotek hittar du fler tips om hur du kan använda Barnbokskatalogen i skolan.

Barnbokskatalogen släpps den 25/9 men går att beställa redan nu!

/Elin

Om bloggen

Här får du information, inspiration och omvärldsbevakning med fokus på skolbibliotek.

Bloggen skrivs av Mediotekets skolbiblioteksgrupp som arbetar med skolbiblioteksutveckling och fortbildning för Stockholms stads kommunala skolbibliotek.

Vill du nå oss? Kontakta oss på
skolbiblioteksstod@edu.stockholm.se

Kategorier