16

okt

Coming up: Läslovet

 

Nu är det bara några veckor kvar till Läslovet. Årets tema är ”vänlighet”. Har du något på gång i ditt skolbibliotek? Kanske vill du ha med det i det nationella kalendariet? Eller vill du få inspiration genom att läsa vad andra ska göra? Ta en titt på Läslovets egen sida:

läslov.se

Läslovet startade 2015 på initiativ från Läsrörelsen och är ett brett läsfrämjande samarbete mellan bland annat elevorganisationer, bokförlag, bibliotek, bokhandel, idrottsföreningar, fackliga organisationer, kulturinstitutioner och företag. Läslovet infaller vecka 44.

Om bloggen

Här får du information, inspiration och omvärldsbevakning med fokus på skolbibliotek.

Bloggen skrivs av Mediotekets skolbiblioteksgrupp som arbetar med skolbiblioteksutveckling och fortbildning för Stockholms stads kommunala skolbibliotek.

Vill du nå oss? Kontakta oss på
skolbiblioteksstod@edu.stockholm.se

Kategorier