26

maj

Bästa böckerna för härliga läsdagar

Här kommer en mängd boktips inför sommarlovets alla sköna läsdagar: spännande, roliga, gripande, tänkvärda böcker för alla åldrar.

I vår lista Sommarlovsläsning 2015 har vi samlat vårens bästa barn- och ungdomsböcker. Ge listan till skolans elever och lärare. Tipsa också gärna föräldrar om alla dessa bra böcker.

Sommarboktips_15

Vi önskar er en härlig lässommar!
/Ingalill och Clarisa, bibliotekarier på Cirkulationsbiblioteket

2 kommentarer

Facebook som omvärldsbevakare i mitt yrke | Internettjänster och användaren

Facebook som omvärldsbevakare i mitt yrke | Internettjänster och användaren

[…] Även om jag inte är så väldigt aktiv i de grupperna som jag är medlem i så består min nyhetsstream till stor del av inlägg, trådar och delningar som gjorts inom grupperna. Till hösten börjar jag på en ny tjänst, jag har fått mitt första jobb som bibliotekarie! Just nu är jag därför med i många grupper, både slutna och öppna, som diskuterar de specifika biblioteksfrågor som berör min nya tjänst. I en grupp uppmärksammas just nu boktips i form av tips för barn och unga inför sommarlovet, det är en kollega till de som jobbat med detta som postat en länk dit, http://pedagogblogg.stockholm.se/skolbiblioteksbloggen/2015/05/26/basta-bockerna-for-harliga-lasdagar… […]

Om bloggen

Här får du information, inspiration och omvärldsbevakning med fokus på skolbibliotek.

Bloggen skrivs av Mediotekets skolbiblioteksgrupp som arbetar med skolbiblioteksutveckling och fortbildning för Stockholms stads kommunala skolbibliotek.

Vill du nå oss? Kontakta oss på
skolbiblioteksstod@edu.stockholm.se

Kategorier